Logo

Hoe kunnen we je helpen?

Zoek of kies een van de categorieën

Hoe ontvang ik het cadeau van de actie?

Als je meedoet aan een actie waarbij je een cadeau krijgt bij aankoop van een bepaald product, zul je direct na het scannen van de je bon met het product een scherm krijgen waarop je je cadeau kunt claimen. Je kunt je cadeau ook later claimen vanaf de actiepagina.

Let op: pas als je de actie hebt geactiveerd (door op 'activeer' te klikken op de actiepagina), kun je een bon scannen om mee te doen met de actie. Als je niet hebt geactiveerd, doe je niet mee met de actie.